Den Helder – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, na een achtervolging door het centrum, een aanhouding kunnen verrichten. Agenten wilden een bestuurder controleren, maar deze ging er na het krijgen van een stopteken met hoge snelheid vandoor. De achtervolging begon op de Loodsgracht en ging verder op de Weststraat, Kanaalweg, Willem Barentszstraat, Jacob van Heemskerckstraat en eindigde op de Prins Willem Alexandersingel.

Op de Jacob van Heemskerckstraat raakte de bestuurder met de auto een boom, waardoor schade ontstond aan de wielophanging. Op de Prins Willem Alexandersingel ging de auto een bocht deels rechtdoor en raakte een geparkeerd voertuig. Beide inzittende zijn direct aangehouden. De bestuurder voor het rijden onder invloed. Er komen diverse feiten bij zoals negeren stopteken, verlaten plaats van ongeval, gevaar veroorzaken. De man is ingesloten op het bureau, waar hij 410 ug/l blies, bijna het dubbele van wat is toegestaan. Ook testte hij positief op cocaïne, maar weigerde een bloedonderzoek, waardoor hij de hoogste straf kan verwachten die staat voor rijden onder invloed.

De bijrijder is ter plaatse gefouilleerd en bleek cocaïne bij zich te hebben, waarvoor hij is aangehouden. Op het bureau bleek de hoeveelheid echter te gering, waardoor er geen proces verbaal kon worden opgemaakt. Hij is hierna direct heengezonden. Het voertuig van de verdachte is ernstig beschadigd geraakt. Ook het geparkeerde voertuig heeft schade opgelopen. Het dienstvoertuig van de politie liep ook schade op, doordat de agent de voorkant tegen de deur van de verdachte aanzette, zodat hij er niet snel te voet vandoor kon gaan.

Deel dit bericht via:

Broeken lli Dames F Campagnolo Grijze Voor Ademende WpfqOSU

Over de schrijver:

Crew Neck Shirt Yonex M Men's 5Fq5UxwX
Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

 • Flat ontruimd, loos alarm

  Moncler Goedkoop Heren Moncler moncler Moncler Goedkoop moncler Heren Moncler Heren Moncler moncler moncler Goedkoop Heren Goedkoop
 • Postbode mishandeld op Dollardlaan

 • Arrestatieteam haalt man uit woning Koggeschip

 • Opnieuw op plek 33 in de AD Misdaadmeter

1 reactie

 1. louw
  18 februari 2019 at 22:57

  Dus je mag wel cocaïne,hebben in Nederland
  Maar niet te veel
  Dus mag je het gewoon kopen
  Maar niet te veel
  Oke

  Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?) Reactie annulerenBlazer Blauw Blazer Blauw Etam Miss 45n8waHq

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.