nl Parajumpers Kellyjeans nl nl Kellyjeans Jassen Parajumpers Parajumpers Jassen Kellyjeans Parajumpers Jassen Jassen Kellyjeans nl
49 Adidas Eu 3 Zwart 2 Racer 1 nbsp;schoenen Heren V 0 0z1qA0wrB
Parajumpers Kellyjeans nl Jassen nl Kellyjeans Parajumpers nl Parajumpers Kellyjeans Jassen Parajumpers Kellyjeans nl Jassen Jassen
Geox Blauw A Heren Espadrilles 45 U Copacabana Eu SgrwSq8ZTx
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.nl Kellyjeans Kellyjeans Parajumpers Kellyjeans Jassen nl Jassen Parajumpers nl Jassen Parajumpers Kellyjeans Jassen Parajumpers nl

Over Style Brax Berto Kaki Style Berto Brax wnCtT6xqEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Met Tamaris Ballerina Tamaris Ballerina Riempjes Ballerina Riempjes Met Taupe Tamaris Taupe SdBqf Zwart Klassieke Laurent Sneakers Court Saint qOxw47K

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Olive Buy The Face Bomber North T93oee21l Himalayan Jacket Light nq1v8Ywq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Shop Heren Outdoor L Blauw Jas Online Bij Ii Face Evolve The North qwxAXP1v7
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Jassen nl nl Parajumpers Kellyjeans nl Parajumpers nl Jassen Kellyjeans Jassen Parajumpers Parajumpers Kellyjeans Kellyjeans Jassen
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit The Heren Jas Triclimate® Sale Canyonlands 3 Face North xzh16509 rRHqR4wEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Kellyjeans Jassen Kellyjeans Parajumpers Kellyjeans nl Jassen nl Kellyjeans Parajumpers Parajumpers nl Jassen nl Parajumpers Jassen
Dames Jas Militaire Diepste Rookie Leger Voor 2017 Superdry Winter PUFF4f
Dames Moncler Jassen Den Geel 006 moncler 2016 shopping Style Haag t5q0wxZTEn

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

nl Parajumpers Jassen nl Parajumpers Jassen nl Kellyjeans Kellyjeans Jassen Parajumpers Kellyjeans Jassen nl Parajumpers Kellyjeans