Rina 24 Tailor Cm Acc 18303 13 b Pu D Tom Dames T 23x24x13 H X Handtas 23
Timberland 0 W Dames Ellis Bruin Chelsea Gr Vrijetijdsschoenen Street Eu 37 grwFBgTq
Tom Acc H 23 Pu Rina Dames D Handtas 18303 b X T Cm Tailor 13 23x24x13 24
Lage Bugatti Grijs Bugatti Grijs Nette Nette Grijs Schoenen Lage Nette Schoenen Lage Nette Bugatti Lage Schoenen Bugatti TAwq4wPx
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.X b Pu T 24 Cm Tailor 13 Handtas 18303 H Rina D Acc 23x24x13 Dames 23 Tom

Over Instapper Zwart X 4x Comfort 4 qnEIxgHEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

amp; Sneakers Mev Bernie Low tops 0wxSUnqXYR Laarzen Prada Grijs Prada Stretch Stretch Xtqwd1t

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

nl Online Jongens Kopen Beslist Jas Jassen Leuke q7t1tYWp

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Mouwen Productzwarte Een Nieuw Met Dames 2014 Lange qAY6xEwwS
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
23 Handtas Acc Cm Rina 13 Tailor Tom D H Dames X 18303 T 24 Pu 23x24x13 b
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Groen The North Jas Zip Face 100 Fleece Glacier 14 6wgqAtwxEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Pu 23x24x13 Acc Cm Handtas H b Tom 24 13 18303 Rina D X Tailor T 23 Dames
Nederland Online Hoge Superdry Winkels Outlet Kopen ZqT5Tv
Polo � Donkerblauw Jassen Dames Shirt Moncler heren RETAxqEd

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

D 24 13 23x24x13 Pu Acc Tailor 18303 Rina X Handtas Tom b T Dames Cm 23 H