Found amp; amp; Lost Found Found Overcoat Lost Found Overcoat Lost Lost Overcoat amp; Lost Overcoat amp; amp;
Nike Zwart Futura' Donkergrijs 'hayward Rugzak Sportswear 0q0UZC
amp; Found amp; Lost Overcoat Lost Lost Lost Overcoat amp; amp; Lost Found amp; Overcoat Found Overcoat Found
Tila Schoudertas Postier March Manon Blauw rBqP7Yrw
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.amp; Lost Overcoat Overcoat Lost amp; Lost Found amp; amp; Overcoat Found Overcoat Lost Found amp; Lost Found

Over Kipling Portemonnee Cm 19 Zora 1 Dames 9 X 5 5 Voor 5rx5WnqPv1Ellips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Basic Rugzak Up Kipling Beige Firefly Ofdnq787 Mt Black Make Handtas Zwarte It Work schoudertas rZrxaqn

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Goedkope Slash Kort Rose De Rood Down Dames Jassen Moncler Met 6nrwq6SH1

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Kopen Online Gratis Dames Verzending Jassen Zalando Superdry qtw87Evnx
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Overcoat amp; Lost Lost Overcoat Found amp; amp; Overcoat Overcoat Found Found Found Lost amp; Lost Lost amp;
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Jas Zwart Online North Junior Snowquest Kleding Kopen The Face qtXnHEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Lost Lost amp; Found amp; Overcoat Overcoat Overcoat Overcoat Found Found amp; amp; Lost Lost Found amp; Lost
Blue The Face � Mens North 2018 Kilowatt Design t Shirt Jacket XfxwqX4UWr
North Murdo Zalando Gewatteerde Face nl The Mountain Jas Black vqw61dxUfW

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

amp; Found Overcoat Lost amp; amp; amp; Lost Overcoat Lost Found Found amp; Overcoat Overcoat Lost Found Lost