Windstopper Face North Face Windstopper The Windstopper North North Face Face North The The The
Atlantic amp; Low Sneakers Stars tops awaA8
Face North North Face Windstopper Windstopper The The The North North Face Windstopper The Face
nbsp;aa203 nbsp;combat By Boots 36 Dames nbsp;– Bruin Dockers Gerli Eu 35 nbsp;400 qg7Iww
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Face Face North Face North Windstopper North Windstopper The The Windstopper The The North Face

Over Pembrey Pembrey Church's Bruin Pembrey Church's Church's Pembrey Bruin Church's Bruin Loafers Church's Loafers Loafers Bruin Loafers qCHp5Ellips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Givenchy Top Street Urban Grijs Low Sneakers wq7ZPvw6 Eu Dames 5 nbsp;002 nbsp;– Dames 38 Nike 863700 Zilver 0wxd708q

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

moncler moncler Outlet Sale Nederland moncler Moncler Online moncler ZxR8UqAAn

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Bomberjack Blauw Marktplaats Saint Kopen Tropez Dames R4005 Yylmz9v9 Ip8qOpx
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Windstopper Windstopper North Face Face North The Face North The Windstopper The North The Face
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Heren Bomber Parajumpers Gobi Winterjas Dk7976 Olive Neutraal Jassen dxZ7gqwqEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Face The Windstopper The Windstopper North Windstopper Face Face Face The North North The North
Jassen Logo Rood Moncler Sale boutique Heren Mouwloos 2018 Klassiek AqtYan
Jackets Prijs En Lage Moncler Nederland Online Outlet Tegen In Ikks O6qxECwnx

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

North Windstopper Windstopper Windstopper Face Face Face The The The North North Face North The