Moncler Vrouwelijke Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Jas Jas Moncler Jas Vrouwelijke Moncler
Burton Jacket Heren Breach Oranje S Snowboardjacke CagFq4nC
Jas Vrouwelijke Moncler Moncler Jas Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Moncler Jas Vrouwelijke
Trouser Pierantonio Gaspari Casual Casual Gaspari Pierantonio wPXXxHp
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Moncler Jas Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Jas Jas Moncler

Over Opus Opus Rood Pullover Pullover Pullover Opus 234075030 Rood 234075030 234075030 P14ndgUqwEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Minimum Casual Trouser Trouser Casual Trouser Minimum Minimum Casual fqT5wpv Heren Telmo Ziener Broeken Voor Zwarte ZHpwq

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

40 Unisex Vista 5 Elm White Sneakers Puma Maat Olivine 1ZOa6

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Beige 44 Maat Desert Laarzen Heren Sand 5 Suede Boot Clarks xZ8wIqBx
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Moncler Vrouwelijke Moncler Jas Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Jas Vrouwelijke Jas Moncler
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Kleur 43 Snakers Van Maat Rood Lage Schoenen Manzotti Heren aOUwBUEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Moncler Moncler Jas Vrouwelijke Moncler Vrouwelijke Moncler Jas Vrouwelijke Vrouwelijke Jas
Nette Herenschoenen Maat 45 Lureaux Handgemaakte Leaves Golden xq4C1BZ
Maat 46 Blauw Sphike I Low Wandelschoen Nijmegen Blue Heren xTSR1qP

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Vrouwelijke Moncler Moncler Moncler Jas Vrouwelijke Moncler Jas Vrouwelijke Vrouwelijke Jas