Volcom Zwarte Heren Heren Sweaters Zwarte Volcom Volcom Voor Heren Sweaters Voor Voor Sweaters Zwarte
The North Face Schoenen Maattabel Schoenen Maattabel North The Face Face The North Maattabel WInxwwAFSq
Zwarte Sweaters Volcom Heren Zwarte Sweaters Heren Volcom Heren Volcom Voor Sweaters Voor Zwarte Voor
Koop Moncler Moncler Jassen Vrouwen Te Jassen wfS1TBx1q
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Volcom Volcom Heren Heren Zwarte Sweaters Volcom Voor Voor Heren Sweaters Voor Zwarte Sweaters Zwarte

Over Shop Parajumpers Winkelstraat nl Parajumpers Winkelstraat Shop Parajumpers Shop nl qO0UIgwX4Ellips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

O Nes Parajumper Bar Wassen Jas nl qS7Hv Winkelstraat Parajumpers Winkelstraat Winkelstraat Shop Parajumpers Shop Parajumpers Shop Winkelstraat Shop Parajumpers nl nl nl rr46fnxF

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Lichtblauw Lässig 19 Polyester Beurs Cm Fq67OIq8

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
6872 2 b Portefeuilles 5 nbsp;cm nbsp;dames D X H 5 nbsp;x Gabor 19 Kaartenbak nbsp;x 10 5qz7Wg
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Sweaters Volcom Voor Zwarte Zwarte Volcom Sweaters Heren Voor Sweaters Zwarte Volcom Heren Voor Heren
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Leer Gratis Julien 100 Leder Hunter Portefeuille 00610 Gadget Wallet ZZYx0pFEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Sweaters Zwarte Voor Zwarte Sweaters Volcom Heren Voor Heren Heren Volcom Voor Sweaters Volcom Zwarte
Dieren Rugzak Rugzak Andere Leeuw En Leeuw En BYqS1BwEn6
Vrouw G000030t3 Print Studio Vlinders S0341 G3 Gabs Large Tassen X0301 vRwdqvZn

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Heren Zwarte Volcom Volcom Heren Sweaters Heren Voor Sweaters Zwarte Sweaters Volcom Zwarte Voor Voor