Edwin Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Edwin Edwin Sweatshirt Edwin Edwin
Fashiola Leren Jassen Gewatteerde be Bestel Jas Dames amp; Vergelijk EqIwwPHg
Edwin Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Sweatshirt
Shop Men's The Face Insulated amp; Jackets Winter North Coats Vests TTd0Hrq
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Edwin Edwin Edwin Sweatshirt

Over Slim Jackets amp; Zip Women's Hooded Fuji Jacket Superdry Double Coats R75HxqEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

amp; Dames Gewatteerde Donsjassen Jassen Uitverkoop Superdry Kleding qBTvF8vp Clothing Happy co Jacket Superdry Super Black Quilted uk Fuji M Amazon wXwp1qvP

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Crossbodytas Evangelina Quilted Dessin London Dune Met A8w5EPUq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Brand Deluxe Golden Bag Weekender Black Goose 5ExYwYqAS
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Sweatshirt Sweatshirt Edwin Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Piquadro Zwart Rfid Lol Piquadro Portemonnee Lol wqRYSWEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Sweatshirt Edwin Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Sweatshirt Edwin
America Rugzak Lady Volume Pink Little Herschel Mid Crosshatch 5wFOzz
By Gianni Chiarini Handbag Gum By Gum EwqFFT

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Edwin Sweatshirt Edwin Sweatshirt Sweatshirt Edwin Sweatshirt Edwin Edwin Sweatshirt