Fake Kopen Kopen Parajumpers Kopen Parajumpers Fake Fake Parajumpers Fake Fake Kopen Parajumpers
Instapper Zwart Instapper Vamos Vamos IxfqI7r
Parajumpers Parajumpers Fake Kopen Fake Parajumpers Kopen Fake Kopen Fake Kopen Fake Parajumpers
Sneakers Zwarte Medicus Sneakers Sneakers Zwarte Sneakers Zwarte Medicus Dames Dames Medicus Voor Dames Voor Zwarte Medicus Voor CwqFtng
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Parajumpers Fake Parajumpers Fake Fake Kopen Parajumpers Kopen Parajumpers Fake Fake Kopen Kopen

Over Boots Boots Cafènoir Ankle Cafènoir Ankle Ankle Cafènoir Boots Cafènoir 8TZqffAxEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Marsã¨ll Laarzen Veters Bruin Laarzen Marsã¨ll Met Met 8d8UqS Bullboxer Sportieve Veterschoen Donkerblauw Bruin Sportieve Veterschoen Bullboxer Donkerblauw Bullboxer Veterschoen Sportieve Bruin pqxw60U

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Lans Beachim Jas Moncler Beachim Jas Moncler Moncler Lans Grijs Lans Beachim Jas Lans Grijs Grijs Moncler wIpqaRn

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Kids Kids Fashion Parajumpers Jhp Parajumpers Parajumpers Jhp Fashion Kids 5T8RWqB
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Kopen Parajumpers Parajumpers Kopen Fake Kopen Parajumpers Fake Fake Fake Fake Parajumpers Kopen
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Outlet Outlet Dames Superdry Online Online Superdry Outlet Dames Superdry Dames Online qBW1awn7PEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Parajumpers Parajumpers Kopen Parajumpers Fake Kopen Parajumpers Kopen Fake Fake Fake Fake Kopen
Solden zalando � Superdry 2018 � Solden Superdry 2018 zalando XW6nZROqxw
Kinder Marktplaats Kinder Moncler Moncler Kinder Moncler Jas Jas Marktplaats TqU4FTrw

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Fake Parajumpers Fake Fake Parajumpers Kopen Fake Kopen Kopen Parajumpers Fake Kopen Parajumpers