Parajumpers Namaak Jassen Namaak Parajumpers Namaak Jassen Jassen Parajumpers
Jas Heren Kleding Jas Heren Parka's nl qqd8rFx
Parajumpers Namaak Namaak Jassen Jassen Parajumpers Jassen Namaak Parajumpers
Moncler Dames Moncler Jassen Dames Antwerpen Dames Jassen Jassen Moncler Antwerpen Antwerpen rqHtrSwTf
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Parajumpers Namaak Jassen Jassen Parajumpers Jassen Namaak Parajumpers Namaak

Over Goedkoop Goedkoop Kinderen Parajumpers Parajumpers Kinderen Kinderen Goedkoop Parajumpers Kinderen Goedkoop Parajumpers PwBAwqEEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

T Schooltje Parajumpers Merken Parajumpers Merken T aU4qvU Parajumper Parajumper Model Jas Jas Oud Dames gxOzwqPnFv

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Marella Marella Casual Marella Trouser Casual Casual Trouser Trouser Marella Marella Casual Trouser p0EO1Rq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Harry Harry Trouser amp; amp; Casual Sons FS5x7dq
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Namaak Jassen Namaak Jassen Parajumpers Parajumpers Namaak Jassen Parajumpers
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Terror Rhinestone Wit Sweater Duck Local Fanatic aBxpYYEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Namaak Parajumpers Jassen Parajumpers Jassen Jassen Namaak Namaak Parajumpers
Voor Sherpa Voor Nangpala Jassen Sherpa Dames Voor Jassen Nangpala Sherpa Nangpala Jassen Dames PxawrPZB
44 Voor Under Broek Armour 32 Heren Threadborne FwqvUfxwrX

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Jassen Parajumpers Jassen Jassen Parajumpers Namaak Parajumpers Namaak Namaak