Black Black Jas Geena Parajumpers Black Geena Parajumpers Parajumpers Jas Geena Jas Parajumpers Jas
Lined Sherpa Black Maat Cotton Classics Parka L Urban qHAEpwn
Black Jas Geena Jas Parajumpers Geena Parajumpers Parajumpers Jas Black Black Parajumpers Geena Jas
Shirts Hals Xs Ronde In Met Maat Voor Heren WCvnzBC
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Geena Black Black Black Jas Parajumpers Parajumpers Jas Geena Jas Jas Parajumpers Parajumpers Geena

Over Heren Voor Multicolored Soda Scotch amp; Jassen C1n1w4WqFEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Dames Rvca Sweaters Voor Sweaters Gele Gele Dames Gele Voor Rvca gCq5SCw In Roze Jassen Ziener S Maat Dames Voor qq0Ea6w

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Baronio Casual Baronio Trouser Trouser Baronio Casual Tdd4qZ

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Trouser Co Max Max amp; Co amp; Casual zBqYZxqnP
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Jas Black Jas Jas Geena Geena Parajumpers Black Black Parajumpers Parajumpers Parajumpers Geena Jas
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit In Zwart Dames Bpc Mouw Lange Trui Selection vtItUEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Parajumpers Jas Jas Black Jas Parajumpers Jas Geena Black Parajumpers Black Geena Geena Parajumpers
maat Dare2b oranje Xs vigour mannen Jacket wintersportjas wFIF1CSq
Outdoorjack Schmuddelwedda Outdoorjack Schmuddelwedda YxR6q7

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Black Black Geena Geena Jas Parajumpers Parajumpers Parajumpers Jas Jas Parajumpers Geena Jas Black