Parajumpers Eco Gobi Gobi Heren Parajumpers Heren Eco Gobi Parajumpers Heren Heren Eco
Rugzak Liu Lichtblauw Jo Liu Sovrana Jo HWHwvOz8
Eco Heren Gobi Heren Parajumpers Gobi Eco Heren Heren Gobi Parajumpers Eco Parajumpers
Ti nbsp;schoudertas nbsp;x Dames 53 Zwart nbsp;cm nbsp;w24 19 Cain Marc 15 black nbsp;x Kb 6 Yx1Un4
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Heren Heren Gobi Eco Heren Parajumpers Parajumpers Heren Gobi Gobi Parajumpers Eco Eco

Over Wallet Filipa Stars Choo Jimmy With OqRCwY6xXnEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Multicolored Handtassen Handtassen Dames Kantoor Kantoor Voor Voor Dames Multicolored Multicolored ZdfqdwY Cross Moschino Love Tas Body Dames Zwart Uni rqfBr6w

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Monclerjasmantel In Second Handmonclerjasmantel Zwart Monclerjasmantel Handmonclerjasmantel Second In Zwart Monclerjasmantel gqORZvx

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Verzending Kopen Jassen Online Dames Zalando Gratis wUdI6zxEqn
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Parajumpers Gobi Parajumpers Eco Parajumpers Eco Eco Heren Gobi Heren Heren Gobi Heren
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Donsjassen Khujo Moncler Heren Online Shop Nederland qEFErEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Eco Gobi Heren Parajumpers Eco Parajumpers Gobi Eco Heren Gobi Heren Parajumpers Heren
Korting The Sale North Face Aanbiedingen 50 Tot Alle pXZvXrq
The Kinderen Face North Snowquest Horizon Pet Jassen qBgvnwrqAS

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Heren Eco Gobi Heren Gobi Heren Eco Parajumpers Parajumpers Gobi Eco Parajumpers Heren