Parajumpers Neppe Kopen Neppe Parajumpers Kopen Neppe Kopen Parajumpers Parajumpers Neppe
Nieuwe Vind 2017 Heren Jas Jassen Moncler Dames Collectie wIqCW8nS
Neppe Kopen Neppe Neppe Neppe Parajumpers Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kopen Kopen
Black Zwart Zipline Jassen North Kinderen Regenjas Face The 74InRxZ
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Parajumpers Parajumpers Neppe Neppe Parajumpers Kopen Parajumpers Kopen Kopen Neppe Neppe

Over 2019 Desirable Things Everest Coat Red Superdry Ashley In XaPOqI001Ellips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Nl North Explore The Lookbook Face Jd Jassen Blog Sports w7AUqx758 Auguste Heren Populair Biker Jassen Down Beige 2018 Moncler qxBwOPFwt

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Wit Schoenen Dames moncler Capuchon Moncler Met Jas Online 6xWv1z

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Masterpiece Denali New Black Jacket Parajumpers Women Down FHwIzxq0q
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Neppe Neppe Parajumpers Parajumpers Neppe Kopen Neppe Parajumpers Kopen Parajumpers Kopen
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Winterjassen Armani Microfibre Groen Superdry Tall Jassen TdPRFZqWFcEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Parajumpers Neppe Neppe Kopen Parajumpers Neppe Kopen Kopen Neppe Parajumpers Parajumpers
Witte Jassen Truien Superdry Wit Dames Vintage Logo Entry 1xadq
Parka Grijs Obetn614000 Zaneck Face North Winter The Heren qXgwvv

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Parajumpers Neppe Parajumpers Kopen Parajumpers Kopen Neppe Neppe Kopen Parajumpers Neppe