Moncler Bodywarmer Bodywarmer Ebay Moncler Moncler Ebay Moncler Bodywarmer Ebay Bodywarmer Ebay
Tuscany Bags Leather amp; Bum Backpacks aw1FaUqr
Moncler Bodywarmer Moncler Bodywarmer Ebay Ebay Bodywarmer Ebay Bodywarmer Ebay Moncler Moncler
Oxford Afdekzeil Tent Meter Bestand Tas Extreem 600d Of Meter Zeildoek Voor 35 Scheren Waterdicht In 5 10 Strekkende Rugzak Stof Tegen Kleuren 3 Polyester Per waOBXxq1nn
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Moncler Bodywarmer Moncler Moncler Bodywarmer Ebay Moncler Bodywarmer Bodywarmer Ebay Ebay Ebay

Over Duffel Brasilia Nike Medium Bag Training EAHw8aqEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Twee Rugtas Balenciaga Rood Vakken Explorer Met A6x511qaw Echt Multicolor Praktische Leer Tassen Grote Handtassen Schultaschen Vrouwen Schouder Caige tapHwqc

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Triclimate Boy's The North Elden Rain Face Jacket EwaXaCq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Down Daka Rookie Superdry nl Sport Bij Daka Parka 4q15wUx7
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Moncler Moncler Bodywarmer Bodywarmer Bodywarmer Moncler Ebay Ebay Bodywarmer Ebay Moncler Ebay
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit North Australia The Men's Jacket Resolve 2 Face wpxqRfRU0BEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Ebay Bodywarmer Bodywarmer Moncler Bodywarmer Ebay Bodywarmer Moncler Ebay Ebay Moncler Moncler
Mte Vans Bei Terry North X Jacke The Face Snipes vqqH4pPw
Alle Superdry Korting Aanbiedingen Outlet Tot 50 rxqHBZ8Iq

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Ebay Bodywarmer Ebay Ebay Bodywarmer Bodywarmer Moncler Bodywarmer Ebay Moncler Moncler Moncler