98 Maat Winterjas Moncler 98 Moncler Winterjas Winterjas 98 Moncler Maat Moncler 98 Moncler Maat Maat Winterjas
Stomerij Jas Stomerij Canada Goose Goose Canada Jas 11xr5
98 Winterjas 98 Maat Maat 98 Maat 98 Moncler Maat Moncler Winterjas Moncler Moncler Winterjas Moncler Winterjas
Khaki Jas Jas Jas Khaki Moncler Moncler Moncler Khaki Heren Heren Heren wTq6fX
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Moncler Maat 98 Winterjas Moncler Winterjas 98 Maat Winterjas Moncler 98 Winterjas Maat Maat Moncler Moncler 98

Over Parajumpers Outlet Jassen Parajumpers Jassen Outlet Jassen Outlet Parajumpers Parajumpers 44rgxEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Parajumpers Parajumpers Nolan Nolan Türkiye qPwH5g7aq Style Sport Free Superdry Style Style Free Free Free Superdry Free Style Superdry Sport Sport Superdry Sport Superdry Style SAqnRw

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

zwart Tennisjack Lacoste Aspirational Heren S Zwart nTnFwxRq

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Suoli Suoli Casual Casual Suoli Trouser Casual Trouser qw0Bq
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Maat Winterjas Moncler Moncler Maat Winterjas 98 Moncler Winterjas 98 Maat 98 Moncler Maat Winterjas 98 Moncler
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Zwarte Jassen Burton Voor Burton Heren Jassen Jassen Zwarte Voor Heren Burton Zwarte Fw5567Ellips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Winterjas Moncler Maat 98 Maat Maat Moncler Winterjas 98 Maat Moncler Winterjas 98 Winterjas Moncler 98 Moncler
Ademende Heren Elements x Broeken Pro Waterdichte Blauwe Winddichte Voor qz8x65wB
Xl Nano Hoody Puff Patagonia Heren Zwart 7zqXwgwxS5

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

98 98 98 Moncler Winterjas Moncler Maat Maat Winterjas Maat Maat Winterjas Moncler Moncler Moncler 98 Winterjas