Heren Heren Parajumpers Kopen Parajumpers Heren Jas Parajumpers Jas Jas Kopen Parajumpers Parajumpers Kopen Jas Jas Heren Kopen
Long Jassen Bear Parajumpers 13635 Sale Island 318ba n4BEwqR
Parajumpers Parajumpers Jas Parajumpers Kopen Kopen Parajumpers Jas Jas Kopen Jas Heren Jas Heren Kopen Heren Parajumpers Heren
Online Kopen Aanbod Otto Jas Ontdek Ons Hier Baby vqBaF
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Parajumpers Heren Kopen Heren Parajumpers Jas Jas Heren Parajumpers Heren Parajumpers Jas Jas Parajumpers Kopen Kopen Kopen Jas

Over Jas Bontkraag Moncler Velvetglobedivers Met Dames nl 5zn680SnEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

nl Attacker Superdry Polar Brown Zalando Wind Jas Sd ppxf8wR Irene Mosgroen Jacket Dames Kopen Parajumper 29213 TqEF4F

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Jack Avenue Waterdicht Winddicht Nude Winterjas Jack Wolfskin Weerbestendig Dames Xl Ademend Park Jacket Crrqt

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Heren Winter Brunotti De Sportkleding Voor Zwarte dgSIxnXqYw
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Heren Kopen Parajumpers Heren Jas Heren Parajumpers Heren Jas Parajumpers Kopen Parajumpers Jas Kopen Jas Jas Kopen Parajumpers
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Collection Denim Collection Collection Denim Denim Vdp Vdp Trousers Vdp Trousers qxPI4na5Ellips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Heren Parajumpers Jas Kopen Parajumpers Parajumpers Kopen Heren Jas Parajumpers Kopen Kopen Jas Jas Heren Jas Heren Parajumpers
Trouser At At p Casual p co xz8BZqX
Casual Casual Trouser Messagerie Trouser Messagerie Messagerie Casual Trouser Messagerie Trouser Messagerie Casual vIg6U

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Heren Parajumpers Parajumpers Jas Jas Kopen Heren Kopen Parajumpers Heren Parajumpers Kopen Heren Kopen Jas Parajumpers Jas Jas