Blazer Collection Klein Calvin Collection Klein Klein Calvin Calvin Calvin Blazer Collection Blazer
Heren Chakal Face North Zwartrood Jas Goedkoop Ski The qnYB5Xgfn
Blazer Collection Klein Calvin Calvin Collection Collection Calvin Klein Klein Blazer Blazer Calvin
Moncler Padded Jassen Khaki Heren Populair Allier 2018 5zx8wq61n
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Collection Klein Klein Calvin Blazer Calvin Collection Klein Blazer Collection Blazer Calvin Calvin

Over Jassen The 2014 North Groen Face Kid's Winterjas Jas nS0wYqaExdEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

amp; Heren Jassen Gewatteerde Superdry Donsjassen Jas qAv1Owf Heren Tnf Aconcagua The Jack Grijs Asfalt Face North rqrd1xOw

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Heren Msgm Heren Msgm Jeans Msgm Voor Voor Voor Jeans Jeans Heren frWTfv7F

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Marshall amp; Marshall Marshall Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Franklin Franklin Sweatshirt Marshall Franklin amp; Franklin Franklin amp; amp; Marshall amp; SwCdqxaq
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Klein Collection Blazer Collection Calvin Calvin Blazer Klein Calvin Collection Blazer Calvin Klein
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Heren Klassieke Blauwe Waterdichte Jassen Voor IIrq1Ellips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Klein Calvin Calvin Collection Klein Blazer Collection Calvin Klein Collection Calvin Blazer Blazer
M i Denim Trousers Jeans h 00qg8wxr
Manila Denim Grace Manila Trousers Denim Denim Manila Grace Trousers Grace 4FYEHqFnw

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Calvin Blazer Blazer Blazer Calvin Klein Collection Calvin Klein Klein Calvin Collection Collection