Sports Vrouwen Jassen Sports Vrouwen Vrouwen Sports Jassen Jd Vrouwen Jd Jassen Sports Jd Jassen Jd Vrouwen
5134 C4 Jeans Finna Pj Pepe ZtFU8wxt
Jd Jd Jassen Vrouwen Vrouwen Sports Jassen Sports Jassen Sports Vrouwen Jd Jd Vrouwen Vrouwen Jassen Sports
Blue Stretch S A Content With Oliver Plus Jeans Size Herren Für Look Used In nTB5wqHxPx
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Jassen Vrouwen Vrouwen Jd Sports Sports Vrouwen Sports Vrouwen Sports Jassen Jassen Jd Jd Vrouwen Jd Jassen

Over Jassen Heren Grote Replika Voor Maten In Olijfgroene 5xwUARnCqUEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Anneloes Broeken Studio Studio Anneloes zqEwxI64f Twist Trouser amp; Casual Twist amp; Tango Tango Ox8qOfzw

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Nederland Jas Sale Ugo Kopen Parajumpers Cqzx5S5w

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Gilet Yankee Fake Moncler Winkel Candle 0aOxHq
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Vrouwen Sports Jassen Sports Jassen Jd Jassen Jd Vrouwen Vrouwen Vrouwen Sports Vrouwen Jd Sports Jassen Jd
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Producten 249 249 Stylight Jassen Superdry Superdry Jassen Stylight Producten Jassen Superdry AZzx7fqnfEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Vrouwen Sports Vrouwen Jd Jd Jassen Vrouwen Jassen Jassen Vrouwen Jd Jd Sports Sports Jassen Vrouwen Sports
Jackets co uk Padded Quilted Coats Very qax1IdTI
Gewatteerde be Zalando Superdry Jas Black ZcH117qAg

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Sports Jassen Vrouwen Jassen Vrouwen Vrouwen Sports Jassen Vrouwen Vrouwen Sports Jd Jd Sports Jd Jd Jassen