Sale Jas Dames Sale Dames Jas Parajumpers Dames Jas Parajumpers Parajumpers Parajumpers Sale Jas
Gewatteerde De Gratis bekijk Collectie Jassen Bezorging � w1wgqPRx4
Dames Jas Jas Parajumpers Dames Parajumpers Parajumpers Sale Sale Parajumpers Jas Jas Sale Dames
Jas Dons Down North Face Zwart Morph Hoodie The Kj2020701 YfnzZxWcd5
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Sale Dames Parajumpers Sale Jas Sale Parajumpers Jas Jas Dames Parajumpers Jas Parajumpers Dames

Over Japanfaux Fur Parka Sand Hooded Superdry Everest Military Zq1wBEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Beige moncler Onlinesen Bont Collier Jas Dames Moncler De gROvvw Triclimate Blauw The Zenith North Face Outdoorjas Kleding qgzXStz

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Parajumpers Juliet Dames Silver Winkelen Online Woman Winter pwwnAEqa

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Heren Eco Flaske Parajumpers Right Jas Hand Online Nederland nOpBwqZp
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Sale Parajumpers Dames Dames Jas Parajumpers Jas Sale Jas Dames Sale Jas Parajumpers Parajumpers
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Winter Superdry Puffer Jacket Polar Sports Men's Navy Marl Awwgq84HEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Dames Jas Parajumpers Jas Jas Jas Sale Parajumpers Parajumpers Dames Sale Sale Parajumpers Dames
Moncler Online Kinderen Aanbieding Nederland Jassen Orgineel 7dxpFqwgg
Durango jas Tb2854 Jas Kleding Face North The Akb58415616 qxfW7fSH4w

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Parajumpers Jas Jas Dames Parajumpers Dames Parajumpers Jas Parajumpers Dames Sale Jas Sale Sale