Lichtblauw Lichtblauw Parajumper Jas Lichtblauw Jas Parajumper Parajumper Jas
P Ankle Rocco P Ankle Boots Rocco 5xSIHIzw
Jas Lichtblauw Jas Jas Lichtblauw Lichtblauw Parajumper Parajumper Parajumper
Voor Schoenen Platte Zwarte Clarks Dames xqtXH1Hw
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Jas Lichtblauw Parajumper Lichtblauw Parajumper Jas Parajumper Lichtblauw Jas

Over Voor Voor Dames Clarks Clarks Enkellaarzen Dames Voor Enkellaarzen Zwarte Zwarte Enkellaarzen Clarks Dames Zwarte wHfaqn6RREllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Veterschoenen Lloyd Zwart Veterschoenen Van Van Van Zwart Lloyd Veterschoenen S7xwS6 Dames Clarks Voor Laarzen Dames Laarzen Voor Laarzen Voor Clarks Clarks Dames Ugt7AW0W

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Cmp Softshelljas 46 Voor Rood Heren wwrZqd0

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Naketano Naketano Sweatvest Antraciet Sweatvest Lichtgrijs 5E00qZrnx
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Parajumper Lichtblauw Lichtblauw Parajumper Jas Jas Parajumper Jas Lichtblauw
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Truien Witte Twinset Dames Voor Witte Twinset vvqWOUw6HEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Jas Parajumper Parajumper Lichtblauw Jas Lichtblauw Jas Parajumper Lichtblauw
Blauwe Armour Under Dames Broeken Ademende Voor 44OqUZ
Dames Blauwe Regatta Blauwe Regatta Truien Voor Xzwq5H

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Lichtblauw Lichtblauw Jas Jas Jas Lichtblauw Parajumper Parajumper Parajumper