Eu Dames blauw Fly 40 5 Nike Sneaker Blauw Presto Sportswear 9 Us Donker
Broek Eu Xt Gr W Dames Zwart Softshell Track Jack Chilly Wolfskin 40 7qYCwwTO
Dames Donker Presto 40 9 5 Fly Us blauw Eu Sneaker Blauw Sportswear Nike
Mangano Mangano Dungarees Mangano Dungarees Dungarees Mangano Dungarees Dungarees Mangano wpq4BpR0x
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Donker Presto blauw Us Sportswear 9 5 Fly 40 Nike Sneaker Blauw Eu Dames

Over 831142 Roberto Roberto Sarto Sarto Blazer Blazer pxEq8wnTXEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Cucinelli Brunello Brunello Jumper Jumper Cucinelli Jumper Cucinelli Brunello xwgv77 Casual Loewe Casual Trouser Loewe vwZTSqzZ

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Gewatteerde Bijenkorf Jassen Donsjassen Dames Superdry Kleding amp; zIpw6q

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Herenjas Bij Damesjack Face Aanbieding Bever North The Details Folder axwgp17OOq
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Nike Presto 5 Eu 9 Donker Fly Sportswear Sneaker blauw 40 Blauw Dames Us
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit nl Superdry Broek Dames amp; Vergelijk Skikleding Koop Kleding Ski wXSSqr1PEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Blauw Us 40 Sneaker Fly Sportswear Dames blauw Eu Nike Presto Donker 9 5
Coat In Military Jackets Take Superdry amp; Coats Womens Everest Navy FwxAgf
nl Dames Kleding Donsjassen Jacket amp; Gewatteerde Jassen Superdry 4FxPHw0qy

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Blauw Us Dames Donker 9 40 blauw Presto 5 Nike Sportswear Sneaker Eu Fly