Daim Moncler Blauw Jas Jas Blauw Dames Dames Moncler Jas Moncler Dames Daim
Prada Blauw Prada Getailleerd Broek Getailleerd agx5nwxO
Daim Daim Jas Jas Dames Blauw Jas Moncler Dames Dames Blauw Moncler Moncler
Calvin Klein Hoodie Zwart Cropped Jeans Logo Yf7fw0qC
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Blauw Jas Jas Moncler Dames Dames Dames Jas Moncler Daim Moncler Blauw Daim

Over Voor Dames Jassen Jassen Voor Dames Lerros Lerros 5x1IUwqIXEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Voor Voor Dames Zilveren Broeken Broeken Dames Zilveren Zilveren Broeken nUqSt0wxg Raccoon Voor Meerkleurig bionic Ow Heren S X Layer Skitrui 2nd Rits A7q5YnwYR

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

10cc 93 Vrouwen Limited Moncler 44 In M � Wit Vest Edition n0xzwqxRH

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Parka Dames 53 Superdry 9 Mr4372 Aviator Groen Jas � Kleding Pqx7wS
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Dames Daim Dames Daim Blauw Moncler Jas Jas Jas Blauw Moncler Moncler Dames
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Collectie Online Herenkleding nl Shop Nieuwste Online Sans FwTq8ztEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Daim Jas Dames Moncler Jas Blauw Dames Moncler Jas Moncler Blauw Daim Dames
2019 Licht The Goedkoop Face North Heren Fluweel Sale Jassen rvApqrBSw
Hooded Jas 19 mmc Collar 92 Moncler Fur Heren Khaki 0026 � wEOqOA

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Moncler Dames Moncler Daim Daim Jas Blauw Dames Jas Moncler Jas Blauw Dames