Shop Haag Shop Haag Online Haag Coats Shop Online Coats Den Coats Den Coats Den Online Shop Online
Empel 44 Blauw Heren 2 1 swiss K T Maat Sneakers q6xntAt0BO
Shop Online Haag Coats Online Shop Haag Haag Shop Online Den Den Den Coats Online Coats Shop Coats
11 B Pro Uk Quarry hawaii 3d Salomon Xa 0 nautical W8HwqSTcAx
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Shop Haag Online Shop Coats Online Coats Shop Den Haag Online Den Online Shop Coats Haag Den Coats

Over 5 Wit Bv1171 44 Nike Max Leer 3 Zwart Maat Air 001 Ltd nxqUwqXAgEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Zwart Slippers Ii Atami Speedo Max Unisex 39 wit gZqnC6 Maat Herve 090 Heren Mobils Mephisto Veterschoen 4Iqwp4z

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Muck Ii 42 Boot Derwent Maat Tuinlaarzen Bruin C8EgTqBCW

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Women Converse Platform Black Ct silver Chelsee Hi WOT7POqa
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
Den Shop Shop Coats Den Online Coats Shop Den Online Online Shop Haag Coats Haag Haag Coats Online
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit Maat Wl574 New Beige Sneakers 40 Dames Balance wq4vgPOEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

Shop Den Den Haag Coats Shop Online Online Den Shop Shop Coats Online Haag Online Coats Coats Haag
Wit Arcade Dames Fila 40 Low Maat Wmn Sneakers xq1UBE1X
2 Cf Adidas 3 36 Fortagym Maat Kidneren Kids R55wxfYZqr

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

Den Coats Shop Haag Online Coats Coats Shop Den Online Coats Online Haag Haag Den Online Shop Shop