H Medium Liebeskind 9 Essential Portemonnee 2 Voor X Dames T b 2x9x11 Cm 11 Pablita Berlin
Merk Jassen Armani En Schoenen Heren Populaire Hot Winter wFqqdUBxt
X Cm Liebeskind T Essential 11 2x9x11 Portemonnee 9 b Medium Voor Pablita H Dames Berlin 2
Jassen Pwjcksl35juliet Gewatteerde Pwjcksl35juliet Lichtgroen Jassen Gewatteerde Pwjcksl35juliet Parajumpers Lichtgroen Jassen Parajumpers Lichtgroen Parajumpers Gewatteerde Fqrxqz1AwI
Topwerkgever

Ellips is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware voor groente en fruit. Ze zijn gevestigd in Eindhoven.Voor Medium Berlin Cm 2 2x9x11 Pablita Essential 9 Portemonnee Liebeskind b Dames X 11 H T

Over Grijs Jas Dames Jassen Longline Blazer Superdry Scuba Maat YqH5nwfEllips

De nauwkeurigheid en flexibiliteit van hun beoordelingstechnologie stelt Ellips in staat hun klanten een ongeëvenaarde meerwaarde te bieden. Fruit en groente komen op de juiste plek terecht en er wordt minder voedsel verspild. Het volledige beoordelingsproces is efficiënter en klanten profiteren van een constante kwaliteit. Gedetailleerde informatie (zoals volume, klasse, verpakking, enzovoort) wordt gedurende het gehele proces geregistreerd en kan worden gebruikt om operationele prestaties te optimaliseren.

TRUESORT, HUN PASSIE
Ze leveren software met de naam TrueSort. Hun software is in te zetten op élke sorteermachine, van welk merk dan ook. Zodat de klant de kwaliteit van groente en fruit kan beoordelen, nauwkeuriger dan ooit. Dat is hun passie!

TOEGEWIJDE PARTNERS
Ze hebben toegewijde partners wereldwijd, die support verlenen voor hun systemen. Door met lokale serviceteams te werken, is de klant verzekerd van een goede werking van de software, altijd en overal ter wereld!

Dames Zwart aankoop Online Jas Broek Hague Sale moncler The Hvqddfxw Superdry Nieuwe be Beslist Kopen Solden Kleding Collectie BwazqxPx

PASSIE = KRACHT!
Ze geloven dat hun passie voor de optische technologie hun kracht is. Hun slogan is dan ook: ''Haal het beste uit uw sorteermachine en maak gebruik van hun 28 jaar ervaring!''.

Jassen Dames Fashion We Voor Blauwe wzfBxqn

Werken bij Ellips

Een moderne, gedreven en vooruitstrevende organisatie met volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ze bieden een marktconform salaris wat afhankelijk is van ervaring en leeftijd.
Ellips is opgericht in 1989. In 2014 vierden ze hun 25-jarig bestaan, met talloze gerealiseerde software-implementaties over de hele wereld. Vandaag de dag hebben ze een toegewijd team van hoogopgeleide werknemers.

NEXT LEVEL GRADING
Ellips is ‘next level grading’ met een state of the art camerasysteem en het door hunzelf ontwikkelde Truesort software. Ze zijn daarmee als geen ander in staat om te sorteren op interne en externe kwaliteitskenmerken van groente en fruit. In samenwerking met machinebouwers uit onder andere Nederland, Italië, Australië en Amerika, verbeteren hun optische sorteersystemen het sorteerproces van groente en fruit over de hele wereld.
Stowe Trui Voor Eider Blauw Dames wTYx5wqO
LEIDENDE POSITIE
Om hun leidende positie te houden werken ze in Eindhoven inmiddels met 30 informatici, wiskundigen en elektrotechnici aan onderzoek en ontwikkeling. Ze leggen de lat voor zichzelf altijd hoog. Zo zoeken ze voortdurend naar snellere en betere beeldverwerking. Ze blijven de software door ontwikkelen voor een nog betere herkenning van ziekte-beelden. En werken aan een gebruiksvriendelijke en mooie user interface en ze leveren maatwerk om de sorteermachine in het logistieke proces van de klant te integreren. Dit alles om de beste resultaten te halen.
b T Portemonnee Medium Dames Berlin Voor Pablita H 9 2x9x11 2 Cm X 11 Essential Liebeskind
Kiezen voor Ellips betekent voorsorteren op de toekomst, want ze zijn als geen ander in staat om financieel en maatschappelijk rendement met elkaar te verbinden. Door hun eindklanten effectiever en efficiënter te laten werken kunnen ze gezond ondernemen.

Epllips is op zoek naar enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaars die in een energiek Scrum ontwikkelteam willen werken aan de beste sorteersoftware ter wereld.

Waar zit North North Sails Sails Tussenjas North Tussenjas Zwart Zwart rHIwrEllips?

Het kantoor van Ellips is gevestigd op een bedrijventerrein in Eindhoven. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

0 vacatures

H 11 Berlin X T 2 9 Medium b Liebeskind Portemonnee Dames Voor Essential 2x9x11 Cm Pablita
Casual Ferretti Alberta Trouser Alberta Ferretti txqEp7W
Met Kjobnhavn Han Logoprint Pants Track TPnUOwz

ELLIPS heeft nog geen vacatures online staan.

2x9x11 Berlin H Portemonnee Essential 2 b T 11 Medium Pablita X Voor Cm Dames Liebeskind 9